Dagje weg no image

Published on maart 30th, 2015 | by Marlou

Wat te doen in de meivakantie?

De meivakantie komt er weer aan en dan is het altijd leuk om activiteiten te ondernemen waar je normaal nooit aan toekomt. Denk bijvoorbeeld aan een korte vakantie in eigen land of een dagje naar een pretpark of dierentuin met je gezin of vrienden. In de meivakantie is het klimaat bijzonder goed en zijn de temperaturen heel aangenaam om iets leuks te gaan doen. Wellicht heb je nog geen idee wat je precies wilt gaan doen, maar één ding is zeker: de meivakantie staat in het teken van plezier en ontspanning.

Een paar dagen er tussenuit

Wellicht zit je eraan te denken om een korte vakantie in te lassen in eigen land voor jou en het gezin. Waar ga je naartoe? Heb je zin in de camping of houd je meer van een vakantiepark? In Nederland is alles mogelijk om een paar dagen weg te gaan en even lekker te ontspannen. Daarnaast is de locatie vaak ook nog een moeilijke beslissing . Ben je een echte strandliefhebber en wil je lekker uitwaaien aan zee? Dan ben je in de westelijke provincies aan het goede adres.  Of wil je liever de rust opzoeken in een bosrijke omgeving? Dan is de Veluwe zeker een mooie plek om even lekker te vertoeven. Voor iedereen zit er wel iets tussen waar je heerlijk kunt genieten.

Pretpark, dierentuin of bioscoop?

Misschien ben je niet van plan om op vakantie te gaan, maar wil je liever gewoon een dagje of verschillende daagjes weg. In Nederland zijn er tientallen leuke dingen die je kunt doen. Houd je van attracties en plezier? Dan is een pretpark een leuk idee, bijvoorbeeld Walibi of de Efteling.  Ben je een echte dierenvriend? Dan is de dierentuin wellicht iets voor jou, bijvoorbeeld Artis of Diergaarde Blijdorp. Misschien heb je wel nieuwe kleding nodig? Dan kun je met vrienden en vriendinnen lekker shoppen in een nabijgelegen stad. Ondertussen kun je ook een bioscoopje meepikken waar je heerlijk zult ontspannen. Kortom, de meivakantie hoef je zonder verveling door te komen.


About the AuthorBack to Top ↑