Dagje weg

Published on april 8th, 2013 | by Marlou

Saunagids.nl – Top 5 sauna’s

Sauna’s – Wil jij graag van een dagje sauna genieten maar weet je niet zo goed waar? Saunagids.nl heeft een top 5 van sauna’s samengesteld. Deze vijf sauna’s scoren gemiddeld het hoogst:

1. Thermen R
Thermen R is een saunacomplex in het Belgische Roeselare. Bij Thermen R kun je genieten van water, warmte en verwennerij. Het gloednieuwe en supermoderne saunacomplex behoort tot de beste in de branche en biedt uitgebreide faciliteiten die een therapeutische werking hebben op het lichaam.

2. Saré Sauna & Beauty
Saré is een sauna- en beautycenter gelegen op een landgoed, natuur- en recreatiegebied bij Oldenzaal. Saré is een oase van rust en biedt je de comfortabele combinatie van een perfecte ligging in een uniek natuurgebied, een uitgebreide sauna-accomodatie en een beautycentrum.

3. Thermen Katara
Dit saunacomplex bevindt zich in het Belgische Belsele, tussen Gent en Antwerpen. In het Oudgrieks staat ‘katara’ voor ‘zuiver, puur, rein’. Op niet minder dan 10.000 vierkante meter vindt iedereen er saunaplezier op zijn of haar maat. Er zijn binnen- en buitensauna’s, opgietsessies, jacuzzi’s, neveldouches en een waterstraat.

4. Fort Resort Beemster
Achter de metersdikke deuren van het monumentale fort – wat onderdeel uitmaakt van de Stelling van Amsterdam – bevindt zich één van de meest luxueuze wellness resorts van Nederland; Fort Resort Beemster. U kunt bij Fort Resort Beemster kiezen uit vijf heerlijke wellness arrangementen.

5. Thermen Bussloo
Thermen Bussloo is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijke belevenis.

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑