Geen categorie

Published on mei 16th, 2018 | by Marlou

0

Top 5 carnavalsoutfits van 2018

Het feest van het jaar zit er al weer even op en wat was het toch gezellig. We hebben een hoop uiteenlopende outfits voorbij zien komen. Weet jij niet wat voor carnavalskleding jij volgend jaar aan gaat doen en wil jij alvast inspiratie opdoen? Kijk dan gauw verder, want in deze blog wordt de top 5 van best verkochte themakleding verder uitgelicht.

5. Cheerleader

Altijd al een Amerikaanse cheerleader willen zijn? Dit USA cheerleader jurkje is elk jaar een succes. Niet alleen tijdens carnaval, maar ook tijdens andere feesten en partijen. Ga op pad met een groep stoere American Football spelers en laat iedereen versteld laat staan van je danskunsten in deze outfit.

4. Fashion Nurse

Wil jij transformeren in een sexy verpleegster? Hier zorgt themakleding voor! Ook dit jaar liepen er weer voldoende verpleegsters over straat met carnaval. Wij waarborgen graag de veiligheid tijdens feestdagen met sexy carnavalskleding.

 

3. Gladiator

De Romeinse gladiatoren brengen je weer even terug naar de tijd van ridders en zwaardvechters. Ook in 2018 kozen veel dames voor het bruine jurkje met gouden afwerking. Deze outfit is verder uit te breiden met een cape, zwaard en Romeinse sandalen.

2. Sneeuwwitje

Wie kent het sprookje van Sneeuwwitje niet? Al tijden zijn de Walt Disney figuren populair tijdens carnaval. Met deze outfit tover je jezelf om tot een hippe versie van sneeuwwitje. Wil je een langere versie van deze jurk? Dit is ook mogelijk! Deze outfit is namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. .

1. Army girl

Heb jij dit jaar deze gevaarlijke vrouw niet voorbij zien komen tijdens carnaval? Bijna onmogelijk, want wat binnen de categorie carnavalskleding dames is dit de absolute winnaar van 2018! Het pak was zelfs in alle maten uitverkocht in alle warehouses in Europa. Het leuke van deze eyecatcher is dat het kostuum helemaal uitgebreid kan worden met allerlei accessoires. Van pet en riem, tot en met de boots.

Dit waren de populaire kostuums tijdens carnaval 2018.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑