Reizen

Published on oktober 29th, 2013 | by Marlou

Top 3 verre reisbestemmingen

Een uitstapje maken gebeurd tegenwoordig niet meer alleen in Europa. Steeds meer mensen trekken ook buiten Europa erop uit. Zo is een continent als Azië razend populair, maar ook het maken van roadtrip in Amerika of Australië staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje.

Om je te inspireren voor het maken van uitstapje buiten Europa hebben wij drie reisbestemmingen op een rij gezet waar je het zeker naar je zin zult hebben. Lees snel verder en ontdek of jouw volgende uitstapje buiten Nederland zal bestaan uit een verre reis buiten Europa:

1. Thailand

Met stip op nummer één staat een reis naar Thailand. Thailand is in Azië een van de populairste bestemmingen. Dit komt onder meer doordat Thailand in vergelijking met Nederland goedkoop is en ook de vliegtickets naar dit Aziatische land vallen mee in prijs. In Thailand vind je daarnaast bijzondere natuur, vele tempels en prachtige stranden.

2. USA

Vele mensen hebben de wens om op reis te gaan naar Amerika. Niet alleen New York is bij veel mensen een bestemming die hoog op het verlanglijstje staat. Ook het maken van een roadtrip aan de west kust van Amerika is iets wat veel mensen willen doen. Kijkend naar de vele nationale parken die je daar hebt en de grote steden is dat ook logisch. Denk bijvoorbeeld eens aan de Grand Canyon of het levendige Las Vegas. Het zijn beide bestemmingen die je ooit eens gezien moet hebben.

 

3. Australië

Tot slot staat een uitstap naar Australië ook bij veel reizigers op hun verlanglijstje. Dit komt onder andere door populaire steden als Sydney, Melbourne of Brisbane. Maar ook het surfen in Australië is iets dat veel mensen trekt. Daarnaast is duiken en snorkelen ook een bezigheid die je goed in Australië kunt doen dankzij het Great Barrier Reef dat je er vindt.


About the AuthorBack to Top ↑