Dagje weg

Published on juli 17th, 2013 | by Marlou

Terras top 100 2013

Op welk terras kun je het beste vertoeven deze zomer? Dit jaar organiseerde Misset Horeca voor de 6e keer de Misset Terras Top 100 powered by Lipton Ice Tea. Wie is de opvolger van Restaurant Eemlust in Baarn geworden? Zij wonnen de titel in 2012 en hebben gemerkt wat dit betekent qua publiciteit! Wij hebben de beste vijf van 2013 op een rijtje gezet:

1. De Boterlap, Harderwijk
De Boterlap heeft maar één missie: ‘We willen de gast het wow-effect geven. Zo snel moet het eerste drankje op tafel staan.’ Maar er is meer dat dit terras bijzonder maakt. In één juryrapport staat: ‘De medewerkers waren erg enthousiast en hadden daadwerkelijk plezier in hun werk. Ik voelde me erg welkom. Iedereen, het personeel en de bediening was in opperbeste stemming. Een heel fijn terras.’

2. De Ölliemölle, Borculo
Een sfeervolle bistro gevestigd in een watermolen, waarvan het rad nog frequent zijn rondjes draait. De Ölliemölle is net als vorig jaar de nummer 2. Dat betekent niet dat er geen vooruitgang is geboekt. Integendeel! Meubilair werd vervangen, de logistiek verbeterd en de service is onveranderd van hoog niveau.

3. Slavante, Sint-Pietersberg
Naast de geweldige locatie biedt de welvoorziene kaart heerlijke koffiesoorten, een royaal assortiment bieren uit binnen- en buitenland en vooral ook smakelijke streekgerechten.

4. Kobus Koch, Delft
In de juryrapporten stak één facet er steevast bovenuit: het personeel. ‘Vriendelijk’, ‘vakbekwaam’, ‘aanwezig zonder storend te worden’, het zijn slechts enkele pluimen die de jury de medewerkers van Kobus Kuch toekent.

5. Berrisz, Stellendam
Slechts negen jaar oud, wurmt het zich in het tweede jaar van deelname al in de top 5 van de Terras Top 100. ‘De Rotterdamse bitterballen smaakten uitstekend en op de correcte nota viel de prima prijs-kwaliteitverhouding op’, aldus een enthousiast jurylid.

Voor de rest van de lijst, neem een kijkje op de website van Misset Horeca!

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑