Dagje weg no image

Published on oktober 16th, 2015 | by Marlou

Ontdek dagelijks iets nieuws in Amsterdam!

Overweegt u dit jaar een Nederlandse stad te bezoeken, denk dan ook eens aan onze hoofdstad. Er is namelijk veel te beleven en ervaren. U kunt één van de vele musea bezoeken, door de grachten varen of met een fietstocht de stad verkennen. Lekker in het eigen landje, dat scheelt u veel geld en het plezier is er niet minder om.

Elke dag iets nieuws

Wist u dat er op het Waterlooplein in Amsterdam elke dag een vlooienmarkt wordt georganiseerd. Hier worden spulletjes verhandeld van nieuw tot oud. Er is dagelijks iets te beleven en ontdekken, misschien vind u wel een nieuw schilderij van Vincent van Gogh? Er zijn producten als boeken, fietsen, meubels, sieraden, speelgoed en nog veel meer te vinden. De vlooienmarkt is dagelijks te bezoeken en geheel gratis.

Het museumplein de top attractie

Een van de top attracties in Amsterdam is wel het Rijksmuseum. In dit museum stelt de Nederlandse staat een groot deel van haar schatten ten toon. Het meer dan twee eeuwen ouden museum dateert uit 1800. U kunt hier de echte werken van meester schilders Rembrandt en Vermeer bezichtigen. Het is een must see als u Amsterdam bezoekt.

Bekijk Amsterdam van een andere kant

Als u Amsterdam bezoekt dan kunt u er letterlijk niet omheen. De Amsterdamse grachten! De grachten  geven de stad sfeer en maken de stad ook uniek. U kunt letterlijk de stad van de andere kant bekijken. Er worden namelijk dagelijks boottochten georganiseerd met Nederlandse gidsen. Die geven u een andere kijk op de stad en informatie over de geschiedenis en de inwoners.


About the AuthorBack to Top ↑