Evenementen

Published on oktober 16th, 2013 | by Marlou

Halloween evenementen 2013

Griezelen om enge monsters! Je verstoppen voor een spook.. Jouw vrienden laten schrikken door verkleed te gaan als gorilla! Op 31 oktober kan het weer, want dat is het Halloween. Doe jij thuis niet aan Halloween of ben je gewoon op zoek naar een leuk uitstapje met Halloween als thema? Wij geven een paar tips op eigen risico…

Geesten zien in Kasteel Keukenhof

Vampiers, heksen en geesten. Iedereen die houdt van griezelen kan zaterdag 26 en zondag 27 oktober terecht op het landgoed rondom Kasteel Keukenhof. Daar staat de derde editie van Haunted Castle op het programma. Een lifestyle evenement dat alles te maken heeft met Halloween, horror en spanning.

www.kasteelkeukenhof.nl 

Enge kabouters in Amersfoort

Op 31 oktober wordt er in Amersfoort een nieuw Halloween evenement georganiseerd in Amersfoort: de FreakNights. Op deze Halloween avond worden horror en humor gecombineerd met feest. Bezoekers worden onder meer getrakteerd op een humoristische horrorshow, een ‘Haunted Forest’ en een monster after party.

www.freaknights.nl 

Het Spook in Amsterdam

Dit jaar organiseert Amsterdam Spook voor de 13de keer Halloweenevents in Amsterdam. Dit jubileum vieren ze op 26 oktober 2013 met een Halloweenfeest op een waanzinnige locatie: Felix Meritis. Op dit gekostumeerde bal neemt Amsterdam Spook je mee naar de grimmige wereld van volksverhalen, want dit jaar is het thema: SCARY TALES, oftewel spookachtige sprookjes.

www.halloweenamsterdam.com

 Nachtmerries in het pretpark

Tijdens Halloweenin Walibi Holland is Eddie de Clown terug, met meer horror dan ooit tevoren. Professor Mortis zet de deuren van zijn angstinstituut weer open om je te confronteren met jouw grootste vrees! Weet jij hier levend uit te komen of ben je na afloop rijp voor het gekkenhuis? Kom oog in oog te staan met jouw ergste nachtmerrie! Open: 11 t/m 13 + 18 t/m  20 + 25 t/m 27 oktober.

www.frightnights.nl


About the AuthorBack to Top ↑