Het zonnetje schijnt, de temperaturen lopen op en de dagen duren ste..." /> Dagje weg met de boot | Uitstapje Zoeken.nl

Dagje weg waterski boot jachthaven

Published on mei 14th, 2018 | by Marlou

0

Dagje weg met de boot

Het zonnetje schijnt, de temperaturen lopen op en de dagen duren steeds langer. Het is de perfecte tijd om Nederland vanaf het water te ontdekken. Ons land heeft veel geliefde watersportgebieden en mooie ligplaatsen die zijn voorzien van o.a. watertappunten en walstroomvoorzieningen. Jachthaven Warmond is een haven die direct aan de kagerplassen is gelegen en tevens wifi beschikbaar stelt. Bij een goede ligplaats kan je vaak ook terecht voor onderhoud aan je boot. Voordat je op zoek gaat naar een haven, ga je je waarschijnlijk eerst oriënteren op de omgeving. Er is zoveel te doen op het water! Op zoek naar inspiratie? In deze blog geven we een aantal leuke tips weg.

Varen over de brabantse kanalen

In brabant brand altijd licht, hoe leuk is het dan om een tocht langs de brabantse steden te doen? Breda, Tilburg en Den Bosch liggen direct aan het water. Hierdoor kun je gemakkelijk de steden verkennen en aanmeren met je boot. Breda staat bekend om z’n prachtige oude binnenstad en heeft een rijke historie. Tilburg staat gelijk aan gezelligheid en in Den Bosch kun je het bourgondische leven letterlijk proeven.

Een ontspannende tocht door Utrecht

Ontdek Utrecht vanaf het water en vaar onder de historische bruggen door. Let wel; je kunt hier maximaal 4,5 per uur kilometer hard gaan. Maar dat geeft je wel de kans om Utrecht vanaf een hele andere kant te ontdekken.

Ga waterkieen of leer wakeboarden!

Wanneer je een mooie ligplaats voor je boot hebt gevonden, kun je natuurlijk heerlijk op de boot blijven, of deelnemen aan een actieve sport. Je kunt zelf een speedboot en waterski’s of een wakeboard aanschaffen, maar je kunt dit ook in veel gebieden huren.

Heb je zelf geen boot? Dan kun je altijd een bootje huren voor een vaartocht van een dag of langer. Overal in Nederland zijn er wel punten te vinden waar je een boot kunt huren.

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑